Politică de retur

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen legal de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea produsului original pentru protejarea drepturilor dumneavoastra.

Din motive de igiena, continutul produsului returnat trebuie sa NU fie consumat, inlocuit sau desigilat.

In cazul in care produsul nu mai are ambalajul in care se afla produsul (cutie, recipient, etc), atunci NU se va accepta returul pentru ca nu avem garantia igienei si a originalitatii acestuia.

In cazul in care lipseste doar cutia exterioara a produsului (cutia in care se afla produsul ambalat in sticla sau plastic) se va accepta returul produsului daca produsul nu prezinta urme de atingere, consum partial, inlocuire, dar valoarea acestuia va fi diminuata si se va agreea pe cale amiabila intre client si un reprezentant al BIO ROSH. Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

BIO ROSH va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice) de la data informarii BIO ROSH  de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

BIO ROSH  va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care BIO ROSH  nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Formularul de retur e un model și nu e obligatoriu. OUG 34/2014, clientul trebuie sa furnizeze datele necesare returnării. Clientul intelege odata completat formularul de retur, acesta accelereaza procesul de retur.

BIO ROSH  va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 de zile calendaristice) de la data informarii BIO ROSH  de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

Returul propriu zis (receptiile de produse) se realizeaza numai de luni – vineri in intervalul 9:00-17:00.