Despre Noi

La BIO ROSH tratam fiecare client asa cum ne-ar placea noua sa fim tratati. De aceea veti gasi la noi doar produse testate, de calitate si intelegere pentru dorintele voastre. Produsele sunt naturale, BIO sau organice. Toate produsele sunt  certificate.

Ne interesează părerea dumneavoastră și de aceea vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare de luni până vineri la numarul de telefon +40 (741) 111 664.

Suntem onorați să deveniți clienții noștri și vom pregăti programe dedicate pentru dumneavoastră și multe beneficii pentru clienții fideli. Livrare gratuită de la o valoare a coșului de 120 lei, ambalare cadou, sau sample-uri gratuite sunt doar câteva din avantajele pe care le aveți fiind clienții noștri.

 

De să alegi BIO ROSH?

BIO ROSH este o afacere dezvoltată din pasiune pentru o viață sănătoasă și din învățăminte realizate din propria experiență unde am înțeles, în timp, că ești ceea ce consumi. BIO ROSH a dedicat încă de la început resurse și timp pentru clienții sai. Colaborăm la nivel international cu producatori importanți și certificați căutând să aducem pentru dumneavoastră produse de calitate superioară, certificate de organizații internaționale.

Partenerilor noștri din B2B le oferim servicii complete: de la game selectate în funcție de piață și comerciant,  comenzi adaptate pentru fiecare partener, până la suport marketing și campanii comune,  stocuri constante și livrări la timp

Dorim să oferim clienților dumneavoastră produse de înaltă calitate dar și să contribuim la creșterea afacerii dumneavoastră prin înțelegerea nevoilor și oferirea de suport în mod constant.

Viziunea noastră:

Să oferim o gamă de produse de calitate, testate de noi, exclusiv BIO și certificate de catre o organizație Europeana.

Creșterea partenerilor noștri în mod sanatos prin condiții care susțin dezvoltarea afacerii lor.

Valorile noastre:

Respect pentru clienți: informații clare, produse testate

Dezvoltarea unui parteneriat de lungă durată cu partenerii noștri