POLITICA DE LIVRARE este parte integrala din TERMENII SI CONDITII ale magazinului online www.biorosh.ro .

BIO ROSH S.R.L. va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru produsul comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.
In cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, BIO ROSH SRL. va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate in avans de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 3 de zile lucratoare.
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, reprezentantii BIO ROSH S.R.L. va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care BIO ROSH S.R.L. primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o abatere a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.
Produsele comercializate de SMART BARBER SOLUTIONS S.R.L. pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de CLIENT la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, CLIENTUL va primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

RIDICAREA DIN SHOWROOM ESTE GRATUITA

Pentru ridicarea produselor din showroom este obligatorie plasarea comenzii . După ce ai adaugat produsele comandate in coşul de cumparaturi, alege opţiunea “Ridicare personala”. Showroom-ul se afla in Bucuresti, pe strada Preciziei 10. Program ridicari Luni-Vineri interval orar 09:00-17:00. Comanda se poate achita online cu cardul la momentul plasarii acesteia sau la showroom cu numerar sau cu cardul. Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom, le poti ridica imediat. Daca produsele nu sunt pe stoc, te vom anunta prin e-mail sau SMS cand acestea vor ajunge in showroom ca sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 3 zile (cu tot cu ziua in care primesti notificarea de ridicare).

EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 15:00 sunt expediate in aceeasi zi. Comenzile lansate dupa ora 15:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute, etc.) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu va depasi 72 de ore lucratoare.
Procesarea comenzilor ce includ produse a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Tariful standard de livrare este prezentat in momentul plasarii comenzii in magazinul nostru online www.biorosh.ro. Pretul serviciului de curierat este inclus ca linie distincta in comanda plasata si primita pe email. In mod curent, termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului.
Livrarea coletelor sambata este posibila dar nu poate fi garantata.
Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la adresa solicitata de CLIENT).
Coletul este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra.
Ca masura restrictiva pentru clientii cu istoric negativ, ce nu ridica produsele comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.

Prețurile de transport și plată

Livrare gratuită
la cumpărăturile minime de 250 RON până în data de 31.12.2024

SameDay Curier   20 RON    

  • Livrare GRATUITĂ la comenzi peste 250 RON.
  • Produsele comandate sunt livrate la adresa de dimiciliu de către Sameday
  • Comanda dumneavoastră va fi livrată a doua zi după expedierea din depozitul nostru
  • Informaţiile de contact Sameday pentru zona dumneavoastra pot fi găsite aici
  • Plata coletului se poate face ramburs la livrare sau la plasarea comenzii prin transfer bancar şi card de credit.
  • Plata la livrare se poate face cu cardul la curier.
  • Livrările se fac doar pe teritoriul Romȃniei.
  • Livrările la easybox , prețul livrării variază îndependeță de zona în care se va efectua livrarea .